Het fantastische Hades is nu beschikbaar op PlayStation- en Xbox-consoles

Hades

Als je zijn review hebt gelezen, dan weet je dat Ardtieboy razend enthousiast was over de roguelike action dungeon crawler Hades. Hij beloonde de game met een fantastische 9 en vanaf nu kan je de game ook zelf uitproberen op je PlayStation- of Xbox-console.

Als je van plan bent om Hades op een PlayStation 5 of Xbox Series X|S te spelen, dan krijg je vanzelfsprekend enkele technische next-gen verbeteringen voorgeschoteld. Zo wordt de actie in 4K en met een beoogde 60 fps in beeld gebracht en krijg je met de PS5 DualSense-controller nauwkeurigere trillingen in je handen.

De Xbox One- en PlayStation4-versies van de game draaien op 1080p bij een beoogde 60 fps.

Als je de fysieke versie van Hades in huis haalt, krijg je een personagehandboek en een downloadcode voor de digitale soundtrack. De eerste oplage van deze winkelversies voor PlayStation en Xbox heeft een unieke cover met opvallende details van metaalfolie in de afbeelding, perfect voor wie een uniek collectors item wil toevoegen aan zijn/haar gameverzameling. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.