Night of the Animated Dead-trailer

Night of the Animated Dead

Zombies heb je in alle maten en gewichten, en in alle geuren en kleuren. Zelfs in animatiefilms laten ze je niet met rust. Getuige daarvan Night of the Animated Dead, een nieuwe geanimeerde remake van George A. Romero’s klassieke zombiefilm Night of the Living Dead uit 1968.

Night of the Animated Dead is, kort door de bocht, een animatiefilm remake van het originele Night of the Living Dead. Het geeft een eigen draai aan het oude verhaal uit 1968 en bevat nieuwe scènes die niet te zien waren in de originele zwart-witfilm.

Het verhaal gaat als volgt: “Night of the Animated Dead vertelt het verhaal van broers en zussen Babara en Johnny die het graf van hun vader bezoeken op een afgelegen kerkhof in Pennsylvania wanneer ze onverwacht worden aangevallen door zombies. Barbara vlucht en komt terecht in een verlaten boerderij, samen met automobilist Ben en vier plaatselijke overlevenden die zich in de kelder schuilhouden. Ze moeten samenwerken en vechten om in leven te blijven tegen de aanstormende horde zombies, terwijl ze ook hun eigen angsten en vooroordelen onder ogen moeten zien.”

De film zal niet te zien in de bioscoop maar verschijnt op 2 september via VOD en een paar weken later op Blu-ray en DVD.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)