fbpx

Ga op een meerdaagse queeste met Gamescom Now

Gamescom Logo

Nog iets meer dan een week en dan is het eindelijk zover. Van 25 tot en met 29 augustus vindt de digitale versie van Gamescom plaats. Ook al kunnen we er zelf niet bij zijn, toch zal de organisatie zijn best doen om ons gedurende 5 dagen te entertainen.

Dat kunnen ze natuurlijk niet zelf en daarom hebben ze partnerships afgesloten met enkele grote namen uit de industrie. Zij zullen ons tijdens Gamescom verblijden met nieuwe trailers, gameplay en aankondigingen.

Maar je zal ook actief kunnen deelnemen aan Gamescom, zij het vanuit je luie zetel. De organisatie heeft namelijk een reeks quests uitgeschreven die de community kan voltooien. Deze liggen verspreidt over de verschillende sociale mediaplatformen van Gamescom. Wanneer de community alles tot een goed einde brengt, wacht er een kist vol beloningen zoals speciale in-game items van Gamescom. Wil je mee doen aan deze queeste? Surf dan als de bliksem naar Gamescom Now.

De volledige lijst met Gamescom-partners vind je op deze website, maar wij hebben hier al even de belangrijkste opgelijst:

 • 505 Games
 • Activision
 • Bandai Namco
 • Bethesda
 • Daedalic Entertainment
 • Electronic Arts
 • Epic Games
 • Humble Games
 • Koch Media
 • Konami
 • Mediatonic
 • Modus
 • Pearl Abyss
 • SEGA
 • Team 17
 • Techland
 • Ubisoft
 • Wargaming.net
 • Xbox

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: