Binnenkort kunnen we digitaal met pijltjes naar elkaar schieten in NERF: Legends

NERF Legends

Geef maar toe, wie vindt het niet leuk om met NERF-pistolen naar elkaar te schieten? Mijn zoon heeft een arsenaal van deze speelgoedwapens in huis en af en toe barst hier wel eens een gevecht op leven en dood los.

Maar binnenkort kan het ook ‘veiliger’ via NERF: Legends. Dit moet volgens de ontwikkelaar een snelle, energieke FPS worden die leuk is voor jong en oud. De game zal zich afspelen in een futuristische sci-fi-wereld waarin we het zullen moeten opnemen tegen legioenen robots en hun ultieme eindbaas. 

Het spreekt voor zich dat we een heel arsenaal aan iconische NERF-blasters ter beschikking zullen krijgen. In totaal krijgen we toegang tot 15 authentieke NERF-blasters uit de Mega-, Ultra- en Elite-lijnen. Daarbij horen natuurlijk ook verschillende darts om de vijanden een kopje kleiner te maken. Denk daarbij aan magnetische trekdarts, duwdarts, zoekdarts en vertragingsdarts.

Naast de single player waarin je aan de slag kan met je eigen personage, is het ook mogelijk om je schietkunsten op de proef te stellen in team gebaseerde 4-tegen-4-wedstrijden en free-for-all-wedstrijden met acht spelers in de online multiplayer met cross-platform.

NERF: Legends moet in oktober 2021 verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC (via Steam).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.