Venom: Let There Be Carnage opnieuw uitgesteld

Venom: Let There Be Carnage

En het is zeker niet de eerste keer dat de film wordt uitgesteld.

De originele release dateert alweer van oktober 2020, waarna hij meerdere malen is uitgesteld omwille van een of ander venijnig virus dat blijkbaar de ronde doet. De laatste releasedatum stond zo vast op 24 september, maar ook die datum lijkt momenteel onhaalbaar, gezien de opmars van de Delta-variant in de Verenigde Staten.

Tom Hardy vertolkt het hoofdpersonage in de film, Eddie Brock. Een doodgewone journalist uit New York die geïnfecteerd geraakt met de buitenaarde symbiont, Venom. Woody Harrelson daarentegen speelt Tom Hardy’s antagonist, de seriemoordenaar Cletus Kasady die gecontroleerd wordt door de kwaadaardige symbiont, Carnage. De film wordt geregisseerd door Andy Serkis, beter bekend als de belichaming van Sméagol uit de Lord of the Rings films.

De actuele releasedatum staat zo gepland voor 15 oktober 2021. Halloween Kills en The Last Duel van Ridley Scott zijn andere topfilms die op dezelfde datum gepland staan.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.