Bethesda zal een opgefriste versie van Quake aankondigen op QuakeCon 2021

Het is bijna tijd voor QuakeCon 2021, de hoogmis voor alle gamers die ook maar een beetje fan zijn van alles wat met Quake en consoorten te maken heeft. Bethesda heeft alvast nieuws voor die fans in petto.

De vraag die ik hen graag wil stellen is de volgende: “Wanneer krijgen we eens een nieuwe Quake videogame?

Het ziet er echter naar uit dat we het met een opgefriste versie van een oude knakker moeten doen…

Bethesda heeft namelijk bekendgemaakt dat het een nieuwe versie van de klassieke Quake game zal voorstellen op QuakeCon 2021. Deze “gerevitaliseerde” versie van Quake wordt ontwikkeld door MachineGames en id Software, en zal extra content bevatten.

Reboot? Remake? Remaster? Dat vernemen we op 20 augustus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)