Frostpunk 2 aangekondigd, probeer nu de eerste game gratis via Steam

Frostpunk 2

Ontwikkelaar 11 Bit Studio’s heeft aangekondigd dat het werkt aan een vervolg op het immens populaire Frostpunk uit 2018.

Het leven werd er na de eerste Frostpunk niet makkelijker op. Integendeel. Frostpunk 2 zal zich dertig jaar na de eerste game afspelen en wij krijgen opnieuw de taak om een gezonde samenleving op te bouwen. De steenkool is helemaal uitgeput en daarom zal je jouw toevlucht moeten zoeken bij aardolie om je economie en samenleving draaiende te houden.

Een releasedatum heeft Frostpunk 2 nog niet meegekregen, maar we weten wel al dat de game voorlopig enkel naar PC komt via de verschillende digitale platformen.

Wil je weten of Frostpunk iets voor jou is? Dan kan je dit weekend, tot en met maandag 16 augustus, de eerste game gratis en voor niks uitproberen via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.