Evil Genius 2: World Domination console reveal trailer

Evil Genius 2

Goed nieuws voor de fans van Evil Genius 2 want World Domination maakt binnenkort ook zijn opwachting op consoles. En eerlijk? Ik heb deze games nooit gespeeld… Ik heb dus een missie!

Evil Genius 2 is een satirische spy-fi lair builder, waarin spelers de controle nemen over een Evil Genius en hun plannen voor wereldheerschappij in gang zetten. Iets wat me om de een of andere reden doet denken aan de snode Mini-Me uit de James Bond-films.

Bouw je basis, train je volgelingen, verdedig je operaties tegen de Krachten van Gerechtigheid, en bereik de wereldheerschappij. Meer moet dat niet zijn voor ons…

Evil Genius 2: World Domination komt nog dit jaar naar PS4 en PS5. En voor de volledigheid: de game komt bij launch meteen naar Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)