fbpx

Check de cinematics voor Diablo II: Resurrected – Act I/Act II

Vanaf dit weekend en de dagen nadien kunnen we aan de slag met de beta van Diablo II: Resurrected – Act 1 en Act 2. Iets waar wij alvast naar uitkijken.

Om alvast in de sfeer te komen serveert Blizzard ons de cinematics voor deze op stapel staande remake van een echte klassieker die naam waardig, Diablo II.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: