Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone – Season Five Battle Pass-trailer

We kunnen bijna aan de slag met Season 5 van Warzone/Cold War en om ons alvast warm te maken, en onze centen een beetje te doen jeuken in onze zak, serveert Activision ons de Battle Pass-trailer.

Hieronder dan ook de trailer die ons vertelt waar we allemaal op kunnen rekenen het komende seizoen.

En nee we gaan het niet opsommen want dan heb je geen enkele reden meer om deze trailer te checken natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)