Seizoensfinale van Rick & Morty zal meer dan een uur lang zijn

Rick and Morty

Enkel positieve vooruitzichten dus.

Adult Swim maakte via hun officiële Twitterpagina bekend dat de seizoensfinale van hun populaire animatiereeks online zal gaan op 5 september. Hieronder kan je alvast de officiële aankondiging bekijken, waarbij we eveneens een kleine sneak peek voorgeschoteld krijgen.

Vervolgens is te horen in het filmpje dat kijkers de aflevering dienen te bekijken om erachter te komen “wie Rick is zonder Morty”. Mogelijk zou in deze seizoensfinale het legendarische duo dus opgesplitst worden, maar dat is momenteel natuurlijk enkel voer ter speculatie.

Fans dienen echter na seizoen 5 nog niet op hun kin te kloppen, aangezien Adult Swim in 2018 reeds heeft laten weten dat er nog minstens 70 nieuwe episodes aan zouden komen. Mede-ontwikkelaar, Dan Harmon, lieft begin dit jaar eveneens weten dat het team al bezig is aan het schrijven van het zevende seizoen. De toekomst oogt dus zeker rooskleurig voor al wie Rick & Morty-gezind is.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.