Lord Of The Rings/Hobbit 4K zesdelige filmcollectie verschijnt in oktober

De collectie zou eveneens een replica van The One Ring bevatten. Nieuws dat bij de echte LOTR-fanboys ongetwijfeld een natte droom zal veroorzaken.

Volgens de Twitterpagina van GeekGab zou de collectie verschijnen op 5 oktober en bevat deze enkele leuke fysieke extra’s, waaronder een ‘Making Of Book’ van meer dan 250 pagina’s en replica’s van de One Ring en de Key To Erebor.

Bovendien zou deze zesdelige collectie beschikbaar zijn in een speciaal ontworpen ‘premium packaging’, gemodelleerd naar een speciale kist die je in Midden-Aarde zou kunnen vinden.

Het bericht impliceert echter niet dat er nog extra bonus-content zal worden toegevoegd, behalve dan de leuke fysieke extraatjes natuurlijk. Er is eveneens ook nog geen zekerheid over wat de vraagprijs voor deze epische collectie precies zal inhouden.

2021 is een belangrijk jaar voor alles wat LOTR-gekleurd is, aangezien het de twintigste verjaardag van de filmreeks van Peter Jackson markeert. Naast deze zesvoudige filmcollectie, kunnen fans zich eveneens verheugen op een gloednieuwe Amazon-reeks die in september 2022 online zal gaan. Meer dan reden genoeg om nu al te beginnen wegdromen.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.