Overcooked: All You Can Eat viert vijfde verjaardag met feestelijke en gratis update

Overcooked: All You Can Eat

Je moet, gelukkig maar, niet kunnen koken of van lekker eten houden om je rot te amuseren met de funny coöp game Overcooked: All You Can Eat. Al kan het wel een beetje helpen als je weet hoe het er in een keuken aan toegaat…

Het concept van de Overcooked-reeks is simpel. Werk met je vrienden samen en zorg ervoor dat de klanten op tijd hun eten krijgen. Dat lijkt op het eerste zicht wel simpel, maar geen nood, al snel slaat de stress toe, komen de bestellingen sneller binnen en is de keuken een hel. En dan begint de fun pas echt…

Om de vijfde verjaardag van de reeks te vieren trakteert het team van ontwikkelaar Ghost Town ons op een zogenaamde Birthday Update. Deze omvat vijf nieuwe feestelijke levels, een nieuwe chef en meer keukenpret waaronder een nieuwe mechaniek die Ghost Town Switcheroo noemt, waarin portaal-zwaaiende speelkaarten spelers achtervolgen met het snode doel om ze elders in de keuken te teleporteren.

Om de verjaardag van de reeks te vieren kan je overal rekenen op flinke kortingen. En het beste, naast het dessert, is dat Overcooked: All You Can Eat tot 11 augustus gratis is via Steam

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)