Playground Games neemt ons mee voor een rit doorheen Mexico in nieuwe Forza Horizon 5-video

Op 5 november kunnen we aan de slag met Forza Horizon 5. Deze keer neemt ontwikkelaar Playground Games ons mee naar Mexico. In een bijna 40 minuten durende video cruisen en racen we doorheen verschillende biomes in Mexico.

Nog drie maanden geduld oefenen en dan kunnen we aan de slag met de open wereld racegame Forza Horizon 5. De game is trouwens beschikbaar vanaf dag 1 via Game Pass.

Hoog tijd dus voor het team achter deze game om ons een eerste blik te gunnen op de diverse omgevingen in Mexico waarin we aan de slag kunnen.

Creative director Mike Brown herinnert er ons nog eens aan dat Forza Horizon 5 maar liefst 50 procent uitgebreider is dan zijn voorganger. Ruimte die best nodig is als je weet dat we in 11 verschillende biomes kunnen racen.

Denk hier onder andere aan tropische en rotsachtige kustlijnen, zanderige woestijnen, kronkelende ravijnen, dorre heuvels, weelderige landbouwgrond, met rivieren bezaaide jungles, moerasland en de levendige straten van Guanajuato, en dit allemaal onder de reusachtige vulkaan die in het midden van de kaart ligt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)