Darksiders III doet het in september ook op Switch

Nintendo Switch-gamers krijgen er op 30 september weer een coole titel bij. Dat is toch wat uitgever THQ Nordic vertelt.

THQ Nordic heeft namelijk op hun officiële Twitter-profiel onthuld dat Darksiders III, het derde deel in hun hack-and-slash-franchise, op 30 september naar de Nintendo Switch komt.

Naast de game zelf kunnen we ook rekenen op beide expansions, zijnde Keepers of the Void en The Crucible.

In Darksiders III, dat reeds verscheen in 2018 op PlayStation 4, Xbox One en pc, kruipen we in de huid van Fury, een van de vier horsemen of the apocalyps, terwijl ze vecht om een einde te maken aan de Zeven Dodelijke Zonden op een verlaten Aarde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)