GTA V verwijderd van Xbox Game Pass

GTA V

Is er nog iemand out there die GTA V nog niet gespeeld heeft? De kans zal zeer klein zijn durven we te vermoeden, zeker als je weet dat de game reeds 350 miljoen keer over de toonbank ging. Er is alvast één plek waar je GTA V niet meer zal aantreffen, en dat is Xbox Game Pass.

GTA V was sinds april van dit jaar beschikbaar via Xbox Game Pass, maar na vier maanden komt daar dus een einde aan. Je hoeft er niets spectaculairs achter te zoeken trouwens, want het was reeds aangekondigd dat de game maar vier maanden beschikbaar zou zijn op dit platform.

Of, en indien dit het geval is, wanneer de game terug beschikbaar zou worden, dat is koffiedik kijken. Maar niet getreurd want in november verschijnt de enhanced versie van de enhanced versie van de, je snapt het wel, op Xbox Series X/S en PlayStation 5. En dan kunnen we weer beginnen aftellen en roddelen over GTA VI…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)