Zombies in Back 4 Blood lijken het N-woord te roepen

Back 4 Blood

De open bèta van Back 4 Blood gaat donderdag van start, maar heel wat gamers zijn de game nu al aan het spelen via early access.

Niet verwonderlijk dat er al heel wat gameplay te vinden is op YouTube en Twitch van deze intense 4-speler co‑op, competitieve multiplayer zombieshooter. Op die manier kunnen we nu al meegenieten van de heerlijk chaotische gameplay.

Al komen er ook enkele bizarre verhalen bovendrijven. Zo wist YouTuber Brutal Sam een moment vast te leggen waarbij een zombie het N-woord lijkt te zeggen. Met de nadruk op lijkt, want zombies blinken niet meteen uit in het goed articuleren.

Ik ben benieuwd hoe ontwikkelaar Turtle Rock Studio hierop zal reageren.

Wil je meespelen in de open bèta van Back 4 Blood? Surf dan snel naar de officiële website van de game.

Bedankt aan Niels om dit nieuwtje te melden!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.