Onuitgegeven Duke Nukem Begins toont zich in trailer

Duke Nukem

Duke Nukem stond in de jaren ’90 synoniem voor knallende first-person shooter actie én bijhorend grofgebekt commentaar.

De reeks kende na het succes van Duke Nukem 3D de nodige problemen, kijk maar naar de ontwikkelingshel van Duke Nukem Forever. Maar nu zijn er beelden opgedoken van een andere game met de Duke in de hoofdrol.

Het gaat om Duke Nukem Begins en zou de origin story moeten vertellen van onze blonde held. De game was sinds 2007 in ontwikkeling, maar zou het levenslicht nooit zien.

De beelden, die je hieronder kan bekijken, werden vrijgegeven door Gregor Punchatz. Hij werkte in 2008 als animator bij een firma die door 3D Realms en Gearbox werd ingehuurd om een CGI-trailer te maken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Onuitgegeven Duke Nukem Begins toont zich in trailer'

Reacties zijn gesloten.