Godfall verschijnt morgen op PlayStation 4, samen met nieuwe uitbreiding

Godfall

Godfall was een enorm veelbelovende launchgame voor PlayStation 5. Helaas kon deze looter-slasher de verwachtingen niet inlossen omdat het te veel in herhaling viel.

Daar komt nu verandering in door middel van een nieuwe uitbreiding: Fire & Darkness genaamd. Hierin reis je af naar de Realm of Fire en zal het verhaal van Godfall verder uitgediept worden. Fire & Ice is gratis voor iedereen die de Ascended en Deluxe Editions van Godfall heeft gekocht. Zoniet betaal je €19,99 voor deze extra content.

Daarnaast krijgen we gelukkig ook wat extra gratis content voorgeschoteld. Deze update schotelt ons de Lightbringer mode voor. Deze endgame mode zal beschikbaar zijn voor iedere gamer die level 50 heeft gehaald.

Tot slot brengt ontwikkelaar Counterplay Godfall vanaf morgen ook naar de PlayStation 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.