Diablo 2 Resurrected’s bèta start 17 augustus volgens Microsoft Store

Ik heb persoonlijk alle Diablo-games grijs gespeeld. Ik ben dan zelf ook razend benieuwd naar wat Blizzard gaat doen met Diablo 2 Resurrected. En misschien krijg ik daar heel binnenkort wel de kans toe…

Volgens de Microsoft Store, en daar hebben ze ondertussen al een hele geschiedenis wat leaks betreft, zou de bèta van Diablo 2 Resurrected van start gaan op 17 augustus. Volgende week dus.

Microsoft en Blizzard waren er als de kippen bij om de advertentie weg te halen, maar dat was buiten Reddit-member crimson4649 gerekend die er meteen een screenie van had genomen. En gedeeld natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)