Een verzegeld exemplaar van Super Mario Bros. verkocht voor 2 miljoen dollar

Er zijn nog mensen die geld, zelfs veel geld hebben. En aangezien je centen toch niets meer opbrengen op je spaarboekje, kan je ze maar beter investeren. En waarom niet in videogames?

Een ongeopend exemplaar van Super Mario Bros. veranderde recent van eigenaar voor een nieuw recordbedrag van maar liefst 2 miljoen dollar. Dat is weer een pak meer dan recente exemplaren van Zelda of een mint versie van Super Mario 64 die nog niet zo lang geleden voor bijna gelijkaardige, maar lagere, bedragen van eigenaar wisselden.

Volgens een afbeelding van Rally, het bedrijf dat het spel verkocht, had het exemplaar een 9.8 A+ rating op de Wata Schaal, wat betekent dat het in “uitzonderlijke” staat was.

Koester je games met veel liefde, je weet maar nooit dat ze op een dag een miljonair maken van jou.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)