Nieuwe WRC 10-video toont Colin McRae’s Subaru Impreza WRC in actie

WRC 10

De iets oudere gamers kennen ongetwijfeld de overleden rallypiloot Colin McRae of Codemasters videogames die naar de legendarische rallypiloot genoemd zijn. Voor die fans heeft KT Racing iets leuks in petto voor WRC 10.

Nacon en de studio KT Racing serveren ons namelijk een nieuwe nieuwe gameplay-trailer voor WRC 10 dat begin september in de rekken ligt.

De nieuwe video toont de iconische Subaru Impreza WRC tijdens de 1997 Rally van Sanremo, toen Colin McRae één van de indrukwekkendste overwinningen in zijn carrière behaalde na het inhalen van de al even indrukwekkende Tommi Mäkinen en Carlos Sainz. 

Dit historische evenement komt in WRC 10 beschikbaar voor spelers die de Standard of de Deluxe versie van de game pre-orderden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)