Sony lost een heleboel trailers en info over aankomende indiegames

Sony is meer dan God of War, Horizon, The Last of Us en ander triple A-titels. Het huis heeft ook een heleboel plezante indiegames in de pijplijn zitten. Via hun blog krijgen we een heleboel info en trailers over deze games.

Beginnen doen we met  Oxenfree 2: Lost Signals waarin we in de huid kruipen van Riley Poverly terwijl ze vreemde elektromagnetische signalen in haar thuisstad Camena onderzoekt.

De volgende titel in het rijtje is Axiom Verge 2, een game die twee speelbare werelden bevat, een overkoepelende wereld en een alternatieve dimensie. Spelers schakelen tijdens de game tussen beide werelden. 

 A Short Hike is dan weer een game die ons in de pluimen van een vogeltje plaatst waarmee we een grote open spelwereld verkennen.

Bovenop dit alles kregen we ook de launch trailer voor het bijzonder Carrion te zien dat later dit jaar verschijnt. Carrion is een zogenaamd “reverse horror game” waarin je de rol aanneemt van een amorf wezen van onbekende oorsprong, dat degenen die je gevangen hebben genomen, stalkt en verteert. Speciaal…

Ook Platinum Games’ Sol Cresta mocht niet ontbreken. Deze game laat zich omschrijven als een “free-form docking and shooting” game, en een vervolg/eerbetoon op/aan Moon Cresta en Terra Cresta. En zoek maar eens op hou oud die games zijn…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)