Nieuwe Don’t Breathe 2-trailer is niet voor gevoelige kijkers

Fans van betere, spannende en vooral beklijvende horrorprenten waar je op het puntje van je stoel zit, die moeten deze trailer voor Don’t Breathe 2 zeker checken.

Deze sequel is een rechtstreeks vervolg op het origineel dat in 2016 verscheen.

De blinde, maar niet zo hulpeloze man zoals je je nog herinnert uit de originele prent, namelijk Norman woont nu samen met een elfjarig meisje, genaamd Phoenix. Hij probeert een rustig leven te leiden en de familie die hij had tot zij om het leven kwamen als gevolg van de acties van een dronken chauffeur weer op te bouwen.

Maar Normans rustige leventje blijft niet duren. Een stel inbrekers heeft het gemunt op Norman en Phoenix. En dat hadden ze maar beter niet gedaan…

Opgelet, de trailer is niet voor mensen met een zwak hart…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)