Nintendo serveert ons nieuwe Metroid Dread-trailer

Nintendo hoe zit het met Metroid Prime 4? En hoe zit dat nu met die Metroid-trilogie die jullie “ergens” in de schuif hebben liggen, maar niet uitbrengen? Tja, wie zal het ons zeggen. Gelukkig voor de Metroid-fans is er nog Metroid Dread.

Van deze nieuwe telg in de Metroid-reeks heeft Nintendo nu een nieuwe trailer vrijgegeven.

Metroid Dread speelt zich af na Metroid Fusion. Het hoofdpersonage, Samus Aran, landt op de planeet ZDR om mysterieuze signalen. Maar dat verloopt niet helemaal volgens plan aangezien de planeet werd overgenomen door agressieve aliens. En alsof dat alles nog niet genoeg is krijgt ze ook te maken met de E.M.M.I., robots die ooit werden ingezet om DNA te onderzoeken.

De jacht is geopend vanaf 8 oktober want dan verschijnt deze game voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)