Nieuwe RiMS gameplay video toont spectaculaire race over Million Dollar Highway

RiMS Racing

Liefhebbers van snelle motoren die hebben de laatste jaren geen gebrek aan content. Met games als Moto GP, MXGP, Monster Energy Super Cross en RIDE 4 hebben zij zeker geen reden tot klagen.

De volgende in het rijtje is RiMS van Nacon en Raceward Studio, een motorrace-simulatie game dat op 19 augustus verschijnt voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

De nieuwe trailer toont spectaculaire beelden van een race over de beroemde Million Dollar Highway. Deze 520 km lange route door het hart van de Colorado Rockies zit vol scherpe bochten en stijgt meer dan 3.000 meter in een adembenemend landschap met duizelingwekkende afgronden en majestueuze bergplateaus. Deze iconische en extreem pittige Amerikaanse track zal zelfs de meest ervaren coureurs uitdagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Nieuwe RiMS gameplay video toont spectaculaire race over Million Dollar Highway

  1. hier gaat men toch geen 60€ voor vragen? ps2/xbox graphics en geluid van de motor is precies een koffiezetapparaat. Het is wel 2021 en niet 1999 hé

Reacties zijn gesloten.