De openingsshow van Gamescom zal ons 2 uur lang entertainen

Gamescom Opening Night Live 2021

Van 25 tot en met 29 augustus is het zover. Dan vindt de 2021-editie van Gamescom plaats. Jammer genoeg zullen de vele tienduizenden gamers niet in Keulen samenkomen om vele nieuwe games te ontdekken, maar vindt alles dus digitaal plaats.

Traditiegetrouw wordt de beurs op gang getrapt door een openingsshow en die wordt dit jaar maar liefst twee uur lang. Dat heeft journalist en presentator van dienst Geoff Keighley bekend gemaakt op Twitter.

Tijdens deze twee uur durende show krijgen we een hele resem aan nieuw beeldmateriaal voorgeschoteld en hopelijk ook een pak nieuwe aankondigingen. Dat kunnen we alleszins opmaken uit de cryptische omschrijving die Geoff zelf meegeeft.

Blokkeer dus zeker woensdag 25 augustus tussen 20u00 en 22u00 in je agenda en volg de Gamescom Opening Night Live, euhm, live.

Uiteraard volgen wij bij Pragalicious Gamescom op de voet en verzamelen we voor jullie het heetste nieuws op deze smakelijke website!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.