Ga op zoek naar de kostbare gele diamant in nieuwe Red Dead Online-update

Red Dead Online

Er zijn een paar manieren om rijk te worden, en het spel eerlijk spelen is er daar geen van. Gelukkig is in de spelwereld van Red Dead Online (zo goed als) alles mogelijk. Zeker nu er ergens een kostbare gele diamant te scoren is…

Red Dead Online: Blood Money gaat deze week verder met de volgende Opportunity uit The Jewels of the West-serie in Rhodes, als de Il Sovrano, een kostbare gele diamant zijn weg baant doorheen de staat Lemoyne.

De kassa’s van de lokale saloons in het nabijgelegen Saint Denis barsten dan weer van de cash en smeken met andere woorden om geplunderd te worden. Dit in drie nieuwe missies in The Saloons Contract.

Daarbovenop helpen de nieuwste bonussen en kortingen de spelers om zich voor te bereiden op de lancering van volgende week van de nieuwe op survival gebaseerde mode: Call to Arms.

Meer hoogtepunten van de update zijn onder meer:

  • Nieuwe kortingen: 40% korting op alle Melee Weapons, de Bow & Improved Bow, and alle Hats, plus 30% korting op alle Role Weapon VariantsTurkoman Horses en alle Shotguns
  • Nominated Series Bonus: Spelers die drie wedstrijden voltooien als onderdeel van de Nominated Series ontvangen een aanbieding van 40% korting op een Non-Role Multi Horse naar keuze
  • Bonussen voor Quick Draw Club No. 1-eigenaren: een aanbieding voor 50% korting op een geselecteerd Established of Distinguished Role Item and Rewards voor een gratis geselecteerd Shirt en Coat, plus een gratis beloning voor de Halloween Pass 2 kan door spelers worden verdiend als zij alle vier de delen van The Quick Draw Club hebben gekocht.
  • Prime Gaming-voordelen: spelers die vóór 30 augustus verbinding maken met Prime Gaming ontvangen een beloning voor een gratis Hat tot Rank 15, plus afzonderlijke aanbiedingen voor 50% korting op de Rolling Block Rifle en 30% korting op geselecteerde Camp Equipment bij Wilderness Outfitters
  • Nieuwe Opportunity Mission: een kostbare gele diamant, de Il Sovrano, is momenteel gestationeerd in Rhodes met extra beloningen beschikbaar: een gratis Weapon Component voor het voltooien van de missie, plus degenen die deze te pakken krijgen op Ruthless moeilijkheidsgraad zullen de Duplessis Top Hat ontgrendelen voor aankoop bij Madam Nazar
  • Nieuw driedelig Crime ContractThe Saloons Contract laat spelers een shakedown op Saint Denis’s saloons uitvoeren – en sommige eigenaren zullen meer hardhandig overtuigd moeten worden dan anderen

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)