Carmageddon is terug in Wreckfest!

Wreckfest Carmageddon

Wie al lang genoeg om deze aardkloot rondloopt, kent ongetwijfeld Carmageddon. Deze racegame met een serieuze hoek af groeide uit tot een cultklassieker en herleeft nu in Wreckfest.

In de vorm van een nieuw tornooi kan je vanaf nu aan de slag op twee iconische circuits: Bleck City en Death Canyon. Hier worden verschillende events georganiseerd waarbij je naast het zo snel mogelijk van checkpoint naar checkpoint racen ook zoveel mogelijk schade moet aanrichten.

In tegenstelling tot de originele games van Carmageddon, zijn de lieve oma’s en schapen ingeruild voor zombies. De ontwikkelaar wil volgens mij in de huidige samenleven niet in het nieuws komen met een game waarin je extra tijd of punten krijgt voor het omverrijden van een oma…

De update waardoor je kan deelnemen aan het tornooi is helemaal gratis en wie weet scoor je een exclusieve wagen: de iconische Eagle R uit Carmageddon Max Damage.

Wreckfest is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.