Far Cry 5 dit weekend gratis speelbaar

Far Cry 5 is gratis speelbaar van 5 tot en met 9 augustus op Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Far Cry 5 was een van de betere Far Cry-games van de voorbije jaren, met een heel speciaal hoofdpersonage, genaamd The Father. Hij staat aan het hoofd van een fanatieke Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden’s Gate.

Jouw aankomst in Hope County spoort de sekte aan om met veel geweld de controle over de regio te nemen. Nu is het aan jou om de strijd aan te gaan de zin tot verzet aan te wakkeren om de inwoners te bevrijden uit de greep van Eden’s Gate.

Verken Hope County, haar rivieren, landschap en luchtruim, met het grootste arsenaal aan wapens en voertuigen ooit in een Far Cry game.

Als je daarna besluit om de game aan te schaffen, dan zal je je progressie behouden en kunnen rekenen op een korting tot 85 procent op de game én de Season Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)