Warzone Season 5 cover art gelekt

Mijn battle pass is nog maar een fractie verwijderd van level 100, dat zit goed. Ik ben met andere woorden zo goed als klaar om aan Season 5 te beginnen volgende week. Vandaag lekte alvast de cover art.

Wat we exact mogen verwachten van Season 5, dat is nog koffiedik kijken. Maar we gaan er sowieso van uit dat we nieuwe skins, wapens en andere cosmetics mogen verwachten. En wie weet misschien een nieuwe operator.

Volgens bepaalde bronnen zou Activision in Season 5 ook de nieuwe Call of Duty Vanguard introduceren. Maar ook dat is niet zeker.

Wat we wel zeker weten dat is hoe de nieuwe cover art eruit zal zien. Die lekte namelijk via Reddit.

De gelekte afbeelding voor Season 5 onthult niet alleen een eerste blik op een nieuwe Operator, maar ook de komst van de Tec-9 SMG. Een wapen dat nog nooit eerder in een Call of Duty-game te zien is geweest.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)