Fortnite is “een nachtmerrie” voor AS Roma-trainer José Mourinho

Van voetballers weet ik dat ze graag FIFA/PES spelen. Maar ik had niet verwacht dat ze ook massaal Fortnite zouden spelen. Zelfs bij topploeg AS Roma. Hun trainer José Mourinho wordt er helemaal gek van…

Ken je José “The Special One” Mourinho niet? Een korte introductie. De Portugees is een toptrainer die onder andere Chelsea, Tottenham, Real Madrid, Manchester United en een pak andere grote clubs onder zijn hoede nam.

Momenteel is hij trainer van AS Roma en daar zit hij met een serieus probleem. Zijn spelers zijn namelijk allemaal in de ban van Fortnite. En dat is bij momenten zelfs zo erg zegt hij dat hun prestaties op het veld de dag nadien er onder lijden.

Dat liet José zelf weten in een zogenaamde rapid response Q&A-video die werd gedeeld op de sociale media-kanalen van het voetbalteam. José gaf in de video zijn mening over een aantal zaken, waaronder dus ook Fortnite.

Grappig werd het wel wanneer hij vertelde dat zijn spelers te veel tijd spenderen op Epic Games’ Fortnite. Soms blijven ze de hele nacht op wat hun prestaties op het veld de volgende dag beïnvloedde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)