Valve geeft zijn zegen voor Half-Life 2: Remastered Collection

Half-Life

Het lijkt een eeuwigheid, en dat is het ook. Want maar liefst 17 jaar geleden bracht Valve de geweldige sci-fi shooter Half-Life 2 op de markt. Sindsdien verschenen er nog enkele spin-offs voor de game, met de VR-game Half-Life: Alyx als meest recente release.

Er zit voor de vele fans dus niets anders op dan ongeduldig blijven wachten tot het moment dat Valve beslist om een volwaardige Half-Lfe 3 uit te brengen.

Al hebben ze binnenkort misschien wel iets interessants om naar uit te kijken. Want een groepje enthousiaste ontwikkelaars werkt al een tijdje aan Half-Life 2: Remastered Collection.

Zoals bij vele fanmade mods of herwerkingen van Half-Life-games loeren de advocaten van Valve altijd om de hoek. Maar voor dit project zou er een klein wonder in de maakt zijn. Want volgens een insider heeft Valve zijn zegen gegeven voor de Half-Life 2: Remastered Collection en zou afzien van eventuele gerechtelijke stappen.

Uitstekend nieuws dus voor ontwikkelaar Filip Victor, die eerder ook al verantwoordelijk was voor Half-Life 2: Update.

Half-Life 2: Remastered Collection moet gratis worden voor iedereen die een exemplaar heeft van Half-Life 2 en voegt onder andere verbeterde belichting, HDR en nieuwe particle effects toe.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Valve geeft zijn zegen voor Half-Life 2: Remastered Collection'

Reacties zijn gesloten.