fbpx

Nieuwe moorddadige trailer van Venom: Let there be Carnage

Venom

In 2018 verraste Sony ons met het geweldige Venom. Tom Hardy kroop op fantastische wijze in de huid van journalist Eddie Brock die overgenomen werd door een symbiose en Venom werd. Venom haalde een omzet van maar liefst 850 miljoen dollar en een vervolg wat niet meer dan logisch.

Deze Venom: Let there be Carnage is het directe vervolg op de eerste film waarin Eddie een normaal leven probeert te leiden. Dit lukt best aardig, tot op het moment dat hij de mogelijkheid krijgt om seriemoordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson) te interviewen. Wanneer deze laatste Eddie aanvalt, bijt hij hem en transformeert Cletus in Carnage.

Venom: Let there be Carnage is vanaf deze herfst te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: