Halo Infinite-ontwikkelaar waarschuwt fans voor spoilers

Halo Infinite

Je hebt altijd mensen die zich niet aan de regels houden… Jammer genoeg voor de echte fans. Als wij willen meedoen aan een test of preview, dan tekenen we een NDA waarin de regels staan waar we ons moeten aan houden. Veel mensen houden zich niet aan die regels en dan krijg je verhalen zoals dit…

Het voorbije weekend vond de technical test plaats van Halo Infinite. Met andere woorden het internet staat vol spoilers. Blijkbaar ongewild, dat is toch wat hoofdontwikkelaar Joseph Staten schrijft op zijn Twitter-pagina.

Nog belangrijker is echter om je ogen en oren dicht te houden, en je surfgedrag wat aan te passen. Dit om te vermijden dat jij als grote Halo-fan die spoilers te zien of te horen krijgt. Want dan is bij de release de fun er meteen af.

Je bent dus gewaarschuwd!