Halo Infinite-ontwikkelaar waarschuwt fans voor spoilers

Halo Infinite

Je hebt altijd mensen die zich niet aan de regels houden… Jammer genoeg voor de echte fans. Als wij willen meedoen aan een test of preview, dan tekenen we een NDA waarin de regels staan waar we ons moeten aan houden. Veel mensen houden zich niet aan die regels en dan krijg je verhalen zoals dit…

Het voorbije weekend vond de technical test plaats van Halo Infinite. Met andere woorden het internet staat vol spoilers. Blijkbaar ongewild, dat is toch wat hoofdontwikkelaar Joseph Staten schrijft op zijn Twitter-pagina.

Nog belangrijker is echter om je ogen en oren dicht te houden, en je surfgedrag wat aan te passen. Dit om te vermijden dat jij als grote Halo-fan die spoilers te zien of te horen krijgt. Want dan is bij de release de fun er meteen af.

Je bent dus gewaarschuwd!

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.