Amerikaanse gamer geraakt door blikseminslag via zijn bekabelde controller

Een Amerikaanse gamer had zich zijn zaterdagavond waarschijnlijk wel anders voorgesteld… Toen hij tijdens een storm zat te gamen werd hij geraakt door een blikseminslag via zijn controller. Hij was gelukkig zelf in staat de hulpdiensten te bellen.

Dit klinkt absoluut als een pijnlijke zaak, maar de ambulanciers lieten weten dat hij er heelhuids vanaf gekomen is. Hij belde omdat hij “een onderzoek wou om te zien of hij niet gewond was“. Een serieuze (dual)shock voor de man.

Vorig jaar werd ook de Amerikaanse Rocket League Pro Karma geraakt. Zij kwam er vanaf met brandwonden aan haar handen en een vernielde controller.

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.