Achilles: Legends Untolds wordt een mix tussen Titan Quest en Dark Souls

Titan Quest en de Souls-reeks behoren tot het betere werk op het vlak van videogames. Achilles: Legends Untolds maakt van beide games een boeiend geheel. Dat is toch de bedoeling.

Dark Point Games kondigt de isometrische souls-achtige actie RPG Achilles: Legends Untold aan. Voor deze titel haalden de makers hun inspiratie bij old-school hack&slash games zoals Titan Quest. Afkruiden doen ze met een flinke scheut soulslike actie.

In deze pittige game nemen we het op tegen de goden en een heleboel mythologische wezens, en verzamelen we grondstoffen.

Het spel is een beetje lichter aan de “souls”-kant, omdat de studio een gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen ervaring wilde creëren. Daardoor kan Achilles: Legends Untold zowel door de souls-veteranen als door nieuwe spelers gesmaakt worden.” zeggen de makers.

Achilles: Legends Untold zal zowel solo als co-op modi ondersteunen, en verschijnt begin volgend jaar op Steam Early Access. Eentje om in de gaten te houden dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)