Ontdek Haven Springs en zijn bar vol arcademachines in nieuwe trailer van Live Is Strange: True Colors

Life Is Strange: True Colors

Nog iets meer dan een maand en dan kunnen we zelf Haven Springs ontdekken. Dit is het pittoreske dorpje dat de achtergrond is van Live Is Strange: True Colors.

In deze nieuwe trailer nemen we in ware Vlaanderen Vakantieland-stijl een kijkje in dit prachtige dorpje. Het hoogtepunt voor ons moet ongetwijfeld The Black Lantern, een typische Amerikaanse bar waarin je kan keuvelen met de locals, muziekoptreden kijken en geven én potjes spelen op de vele arcademachines en de tafelvoetbaltafel.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september op alle consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.