Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 30)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Schat wat doen we dit weekend? We spelen een spel! En als het kan meerdere.

Zo kon ik het me niet laten om Chernobylite aan te schaffen op pc deze week. De game, die sinds 28-07 beschikbaar is, speelt zich af in en rond Chernobyl. En aangezien ik zowel Chernobyl als Pripyat in 2007 zelf heb bezocht voor de release van S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, ben ik razend benieuwd hoe Farm 51 de omgeving, die ze helemaal in 3D gescand hebben, tot leven hebben gebracht.

Als ik nog wat tijd over heb, dan ga ik dit weekend ook Resident Evil: Infinite Darkness checken. De serie telt vier afleveringen, dus dat moet zeker lukken.

Back to the Future met Praga en Kevin in deze GUNK-reportage over S.T.A.L.K.E.R. uit 2007…

MrRolfson

Ere wie ere toekomt, Nintendo heeft een fantastische service na verkoop. Mijn drie defecte joy-con controllers werden netjes door Nintendo gerepareerd en vliegensvlug teruggestuurd. Met als resultaat dat ik dus opnieuw aan de slag kan met Mario Golf Super Rush. De review mag je in de loop van volgende week, eindelijk, op deze fijne website verwachten!

Op Disney+ is een nieuwe docuserie verschenen die verschillende attracties van Disney onder de loep neemt. Als themaparkfanaat heb ik uiteraard als Disney Imagineers gekeken, maar ik sta nu ook te popelen om deze nieuwe docu’s te bekijken.

Voor de rest zal het wat afwachten zijn hoe het weer uitdraait dit weekend. Na een week binnen gezeten te hebben om te werken, wil ik graag wat wandelingen gaan doen met mijn vriendin en kinderen. We zullen zien waar de wind ons heen voert.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.