Outer Wilds krijgt eind september een uitbreiding

Outer Wilds Echoes of the Eye Logo

2019 was een leuk jaar qua gamereleases. We zagen The Outer Worlds, Star Wars: Jedi Fallen Order, Control en de remake Resident Evil 2 op ons afkomen. Toch was er ook een bepaalde indiegame dat tussen dit rijtje AAA-games hoort te staan: Outer Wilds.

Outer Wilds kenmerkte zich door de nadruk te leggen op het ontdekken en exploreren van de wereld in een veel te gammel ruimteschip. De game wist heel wat gamers te charmeren en voor hen is er nu fantastisch nieuws.

Ontwikkelaar Mobius digital heeft namelijk een teasertrailer de wereld ingestuurd van de uitbreiding waaraan nu gewerkt wordt. Deze krijgt de naam Echoes of the Wild mee en zal op 28 september moeten verschijnen.

Veel meer info gaf Mobius niet vrij, maar naar verwachting krijgen we in augustus, op Gamescom, meer info over wat we voorgeschoteld zullen krijgen.

Eind dit jaar komt Outer Wilds naar de Nintendo Switch, maar de game is nu ook al verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wie een abonnement heeft op Xbox Game Pass kan de game ook gratis spelen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.