Forza Motorsport 7 binnenkort niet meer beschikbaar

Het begon met Project Gotham Racing, daarna kwam Forza Motorsport (het antwoord op Gran Turismo) en dan is er Forza Horizon. Het lijkt erop dat Microsoft Forza Motorsport 7 nu achter slot en grendel plaatst in de garage.

Ontwikkelaar Turn 10 Studios stuurt het bericht de wereld in dat Forza Motorsport 7 vanaf 15 september de zogenaamde “End of Life”-status bereikt heeft.

Na die datum zal je het spel of de DLC niet meer in de Microsoft Store kunnen aanschaffen én ook niet meer via Xbox Game Pass.

Heb je de game, dan kan je het spel na die datum nog wel downloaden en spelen, en de online diensten blijven gewoon werken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)