Eerste verrassende gameplay trailer voor straatkattensimulator Stray

Als jij een kattenmens bent, en graag eens het avontuurlijke leven wil leiden van een straatkat, dan is Stray, dat in 2022 verschijnt zeker iets voor jou.

Heb jij je ooit eens afgevraagd wat jouw kat doet overdag of ’s nachts wanneer je niet thuis bent of slaapt? Dan is dit misschien de game die je een antwoord zal geven op al jouw vragen.

In de eerste momenten van Stray raakt onze katachtige hoofdpersoon gewond en wordt hij gescheiden van zijn familie. De gameplay bestaat uit het gebruiken van zijn fysieke vaardigheden als kat om door de omgeving te navigeren en puzzels op te lossen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)