Straf… Gamers spelen gewoon door terwijl internetcafé onder water loopt

Onder de noemer ‘WTF’, serveren we jullie deze wel erg straffe beelden. Wij hebben de voorbije weken ook heel wat watersnood moeten aanschouwen in ons land, maar in de Filipijnen kennen ze daar ook wat van.

Daar passeren regelmatig kletsnatte tyfoons waardoor straten en huizen compleet blank komen te staan. Zo ook het internetcafé van Sio Samson, geef familie van, in Rizal.

Maar tot zijn grote verbazing bleven enkele jongeren gezellig zitten terwijl het water een halve meter hoog kwam te staan. Op zich guitige beelden, maar het gevaar op elektrocutie was natuurlijk wel reëel. Sio probeert in de video de jongeren duidelijk te maken dat ze best vertrekken, wat ze later ook hebben gedaan.

Gek, naïef of geschift? Dat laat ik in het midden…

Bedankt aan Nele om dit nieuwtje te melden!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.