Horizon: Forbidden West verschuift naar 2022

Als ik het zo wat bekijk, dan zou het najaar van 2021 wel eens een triestige affaire kunnen worden. De ene na de andere game wordt uitgesteld naar 2022 en daar zou er nog wel eens een hele dikke kunnen bijkomen…

Hoe ziet het nu eigenlijk met Horizon: Forbidden West? We wachten nog steeds op een pak informatie, bewegende beelden en vooral een releasedatum.

En dat zou best wel eens een slecht voorteken kunnen zijn… Toch als we, hier komt hij weer, Jeff Grubb mogen geloven. Hij heeft namelijk horen zeggen, en die mens hoort heel veel, dat er nog steeds geen zekerheid is dat de game dit jaar verschijnt en dat het dus meer dan waarschijnlijk 2022 gaat worden. Ook binnen de studio zou er nog heel wat onduidelijkheid zijn rond de release van deze titel.

Wij wachten braafjes af…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)