Marvel’s Avengers expansion: Black Panther – War for Wakanda verschijnt 17 augustus

Als er één ding is dat wij hopen, dan is dit dat de makers van War for Wakanda er voor zullen zorgen dat deze expansion een eerbetoon mag worden aan de betreurde Chadwick Boseman.

Square Enix laat ons weten dat Marvel’s Avengers expansion: Black Panther – War for Wakanda op 17 augustus verschijnt als gratis update voor alle bezitters van de core-game.

Naast de toevoeging van Black Panther als derde nieuwe speelbare superheld, levert de War for Wakanda-uitbreiding ook twee nieuwe schurken, een gloednieuwe omgeving om te verkennen, nieuwe vijanden, de Birnin Zana Outpost, nieuwe Drop Zone- en Threat Sector-missies voor solo-spelers of multiplayer en meer, waarmee dit de grootste toevoeging van nieuwe content voor Marvel’s Avengers is sinds de lancering van de game.

Vanaf vandaag tot 1 augustus loopt een all-access weekend voor Marvel’s Avengers op PlayStation 4, PlayStation 5, pc (via Steam) en Stadia in alle regio’s waar de game beschikbaar is. Om het all-access weekend te vieren zijn er verschillende tijdelijke speciale acties beschikbaar voor alle spelers, waaronder een bonus van 400% op verkregen ervaring in de game, een 50% korting op de in-game Marketplace en de terugkeer van het Tachyon Anomaly-evenent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)