Ontwikkeling SkateBIRD loopt vertraging op, release met een maand uitgesteld

SkateBIRD

Skategames hoeven niet altijd realistisch te zijn, dat hebben de Tony Hawk-games in het verleden al genoeg bewezen. Maar deze SkateBIRD gaat toch nog een stukje verder.

Je neemt namelijk de controle over een klein vogeltje dat om de eenzaamheid en de verveling te doorbreken, start met skateboarden. Het is aan jou op die manier de aandacht terug te winnen van je baasje.

Deze game had normaal gezien volgende maand op 12 augustus moeten verschijnen, maar ontwikkelaar Glass Bottom Games heeft via een erg originele trailer laten weten dat deze datum niet gehaald zal worden.

Games ontwikkelen is écht moeilijk, aldus de ontwikkelaar, en om ervoor te zorgen dat de game voldoen aan de verwachtingen schuiven ze de release op naar 16 september.

SkateBIRD zal verkrijgbaar zijn voor Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. De game zal vanaf launch ook onderdeel zijn van Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Ontwikkeling SkateBIRD loopt vertraging op, release met een maand uitgesteld'

  1. Wel een grappige deze (demo op Xbox) wegens de naam Tony Hawk (= vogel) en dan de game Skate BIRD noemen.

Reacties zijn gesloten.