Veelbelovende Kena: Bridge of Spirits opnieuw uitgesteld

Kena Bridge of Spirits

Toen Kena: Bridge of Spirits voor het eerst getoond werd, was ik meteen enthousiast over de esthetiek en uitstraling van deze game van ontwikkelaar Ember Lab.

In principe had Kena: Bridge of Spirits vorig jaar al beschikbaar moeten zijn, maar werd toen uitgesteld naar 24 augustus. Nu blijkt dat ook deze releasedatum niet haalbaar te zijn. In een Twitter-bericht geeft ontwikkelaar Ember Lab mee dat ze meer tijd nodig hebben om er zeker van te zijn dat de game aan hun kwaliteitseisen voldoet.

Kena: Bridge of Spirts zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5 en PC (via de Epic Games Store).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Veelbelovende Kena: Bridge of Spirits opnieuw uitgesteld'

  1. Jammer maar beter een polished game dan eentje met bugs, al zal alles niet perfect zijn. Met zoveel games deze zomer is er genoeg voor gamers om zich bezig te houden.Hoop echt dat de overall feel zo goed is als de grafische stijl.

Reacties zijn gesloten.