Darksiders III, Yooka-Laylee en Lost Planet 3 zijn Games With Gold voor augustus

Darksiders 3

Augustus staat voor de deur, dus krijgen we van Microsoft een nieuwe lading gratis Games With Gold voorgeschoteld.

In het hack-and-slash action adventure Darksiders III stappen we in de schoenen van een van de vier Horsemen van de Apocalypse, Fury. In de platformer Yooka-Laylee gaat het er gelukkig iets vrolijker aan toe. Tot slot kunnen we via backwards compatibility aan de slag met de Xbox 360-games Garou: Mark of the Wolves en het fantastische Lost Planet 3.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.