Seizoen 1-4 van Rick and Morty binnenkort beschikbaar op Blu-ray en DVD

Rick and Morty

Rick & Morty hoeven eigenlijk geen introductie meer te krijgen. Want de geschifte, cynische wetenschapper Rick en zijn nerveuze kleinzoon Morty zijn al jaren een vaste waarde op televisie en internet.

Ook al kan niet iedereen de humor van de reeks smaken, toch heeft de reeks een enorme schare fans, kan je Rick vrijspelen in Fortnite én wist de reeks al 2 Emmy Awards in de wacht te slepen. De fans onder jullie zullen blij zijn om te horen dat ze vanaf 25 augustus de eerste vier seizoenen van de serie fysiek in huis kunnen halen op Blu-ray en DVD.

Naast alle afleveringen van seizoen een tot en met vier, vind je ook een heleboel bonusmateriaal terug om je Rick and Morty-hart te vullen:

  • Commentaren
  • Animatics
  • Verwijderde scènes
  • Verwijderde animatieschetsen
  • Behind-the-Scenes Featurettes
  • Inside the Episodes
  • Docu over het regisseren van Rick and Morty
  • Uitdagingen bij het animeren
  • En véél meer.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.