Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 en Hunter’s Arena zijn PS Plus-games voor augustus

Augustus staat voor de deur, hoog tijd dus om de PS Plus-games voor augustus officieel aan te kondigen.

En zoals uit het lek, door Sony zelf gelekt trouwens, bleek zijn het inderdaad Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4), Tennis World Tour 2 (PS4) en Hunter’s Arena (PS5) geworden.

Wij zijn vooral benieuwd naar Hunter’s Arena dat tijdens de laatste State of Play werd aangekondigd en omschreven werd als een “30 speler PvP & PvE combat-based battle royale die zich afspeelt in een eeuwenoud tijdperk waarin de mensheid tegen elkaar strijdt en tegen een groeiend legioen van demonen die op de wereld zijn losgelaten.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)